Christmas Run 2018

Kom jij ook op 21 december 2018 naar de tweede editie van de Omloop van Empel Christmas Run? Hier lees je alle informatie en kun je jezelf inschrijven. Dit is van belang zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. De Christmas Run heeft geen wedstrijdkarakter. Er zal dan ook geen tijdsregistratie, herinnering en prijsuitreiking zijn. Het doel van de Christmas Run is gezellig bij elkaar komen met een sportieve twist. 

Praktische informatie

  • Deelname is gratis, lees hieronder meer erover.
  • Verzamelen vanaf 19:00 uur bij Verel – Meerwijkweg 54, 5236 BP Empel.
  • De start is om 19:30 uur. Einde van de loop is rond 20:30 uur.
  • De route is ongeveer 3,5 kilometer.
  • Het is leuk als je in kerstkleding komt, maar dit is uiteraard niet verplicht.
  • We vragen iedereen wel om in verkeersveilige kleding te komen, danwel gebruik te maken van reflecterende kleding en/of verlichting.
  • Er worden geen verkeersmaatregelen genomen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen veiligheid.

 

Om het extra gezellig te maken, hebben we aansluitend voor iedereen:
– Kerstsfeer met -muziek
– Water
– Glühwein
– Warme chocolademelk
– Erwtensoep
– meer lekkers!

 

Deelname aan de Christmas Run 2018 is geheel gratis dankzij onze trouwe sponsoren. In het kader van de Kerstgedachte vragen wij u een financiële bijdrage te doen aan Stichting Belevingstuinen. Stichting Belevingstuinen wil zorginstellingen voor mensen met dementie steunen bij het tot stand brengen van belevingstuinen. Belevingstuinen zijn tuinen bij zorginstellingen die geestelijk en lichamelijk stimulerend werken voor mensen met een vorm van dementie. Onderzoek toont aan dat een groene omgeving een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van leven voor mensen met dementie. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL54RABO0300773579 t.n.v. Stichting Belevingstuinen. Wilt u op een andere manier uw bijdrage leveren neem dan per e-mail contact op met info@belevingstuinen.nl.

 

 

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE CHRISTMAS RUN 2018!
[contact-form-7 404 "Not Found"]