FAQ

Algemeen

Staat het antwoord op je vraag niet bij de FAQ? Stuur ons dan via het contactformulier een bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Afstanden

De Omloop van Empel biedt diverse afstanden aan. Welke vind je op onze site bij “afstanden en route”. Wij doen ons best om de afstanden uitdagend genoeg te maken zodat iedereen mee kan doen!

Al onze afstanden zijn nagemeten met een loopwiel en kloppen bij benadering. We krijgen vaak vragen en opmerkingen dat de afstanden te kort zijn. Veel GPS-systemen wijken in bepaalde mate af. Wij hebben de route middels een geijkt meetwiel nagelopen en kloppen!

Inschrijvingen

Ook dit kan! Op de dag van de Omloop van Empel zijn er op het inschrijfbureau wijzigingsformulieren aanwezig. Vul deze compleet in en lever het formulier in bij het inschrijfbureau. Deze zullen ervoor zorgen dat de wijzigingen bij de tijdsregistratie worden verwerkt.

Ja dat kan, mits je dit doorgeeft via een bericht via de site. Geef duidelijk aan wat je wil wijzigen en wat je inschrijfnummer is.

Load More